📖👩‍👦Planner voor moeders die toe zijn aan meer balans, structuur en overzicht!
Ben jij ook zo moe van alle taken en verantwoordelijkheden?

Je hebt een gezin en je gezond en fit voelen is voor jouw belangrijk. Toch lukt het niet altijd om alle ballen hoog te houden. Je wil graag werken aan je gezondheid maar weet niet waar je moet beginnen. Een moment voor jezelf creëren lijkt bijna onmogelijk. Je loopt jezelf steeds vaker voorbij. Moeders moeten zoveel tegelijk en je bent hierin echt niet alleen. Ik help je om stap voor stap weer te werken aan de basis van jouw gezondheid.

Download gratis planner
  • ​Start met een ochtendritueel
    Vul de 5 minuten self-care checklist in en maak tijd voor jezelf 
  • ​Begin je dag vanuit liefde en rust en ervaar zo veel meer energie
  • Creëer meer overzicht en structuur
  • ​​Sta stil bij jouw proces en zet positieve verandering in gang.

Stap-voor-stap verandering realiseren...
Met behulp van de planner help ik je om elke dag even stil te staan bij je eigen proces!
Luister naar je lichaam  
Wanneer je echt luistert, geeft je lichaam duidelijke signalen af. Wat wil jij graag. Ga af op je gevoel en doe wat lukt. Zet elke dag een stap die goed voelt. Dan voelt het minder als verplichting.
Elke dag een stap vooruit
Elke dag kun je even stil staan bij wat er in je omgaat , dit geeft je dan vanzelf meer helderheid. Met behulp van de weekplanner en  mini-challenge zet je elke dag een stap vooruit.
Meer overzicht en structuur
Meer structuur helpt op dagelijkse basis! Taken kosten je zo minder energie. Zo hou je tijd over voor leuke dingen en voel je je waarschijnlijk snel beter.
   © 2023 Mommyandbasics      Voorwaarden      Privacy
Deze website maakt geen onderdeel uit van META. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van META, Inc.

Disclaimer: De informatie op Mommyandbasics is bedoeld voor algemene doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige acties die worden ondernomen op basis van de informatie op deze website. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor advies op maat.

Op 8 Mei 2022, hebben we onze algemene voorwaarden en pagina’s geüpdatet. In het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Op deze manier kunnen wij nog zorgvuldiger met jouw gegevens omgaan. Wij zullen jou privacy ten alle tijden beschermen.  

Mommyandbasics|  Lakensnijdersgilde 55 Hasselt  |  KVK NR:84785659
NL004015190B34 |  0653333102  |  info@mommyandbasics.nl
Powered By ClickFunnels.com